Novinky v roce 2015

Na rok 2015 jsem si dal několik cílů ke splnění, tak doufám, že ke konci roku budeme mluvit jen o splněných aktivitách. Zatím moc nebudu prozrazovat, abych něco nezakřikl. Jedna věc je již jistá. Plány na štěňátka nás neopouští a stále se na ně moc těšíme.

 

24:PRO

Přejeme všem krásné prožití svátků vánočních a vše nej do nového roku 2016. Ať se daří po všech stránkách. Hezké svátky.


09:PRO

Během posledních dní jsme navštívili několik honů na kachny a bažanty. Nevím jak to ostatní děláte, ale já při honu nějak nezvládám fotit :-). Tak alespoň něco málo při chvilce volna. Každopádně jsme si to užili a Bela si hezky zapracovala.

gallery

gallery

gallery

gallery

gallery

gallery


31:ŘÍJ

Konečně se nám podařilo sehnat nějaký výcvik i pro Grace, která si tentokrát vyzkoušela pasení oveček. Musím uznat, že ikdyž viděla ovce prvně v životě, šlo jí to velmi dobře. Škoda jen že se výcvik přesouvá a tak budeme muset jezdit až do Ústí nad Labem. Nevadí :-).

gallery

gallery


23:ŘÍJ

Další naše canisterapie proběhla ve známém prostředí denního stacionáře v Odolené Vodě. Jelikož nás zde dobře znají, chtěl jsem jim návštěvu malinko pozměnit a přivedl sebou i Grace, která si počínala velmi dobře.

gallery

gallery

gallery


16:ŘÍJ

Tentokrát jsme s Belou při naší canisterapeitické pouti navštívili Centrum denních aktivit Mělník (Fokus Praha) a byla to velice milá návštěva. Bela se moc líbila a jako odměnu dostala na závěr velký pamlsek v podobě kosti. Příště se zase těšíme.

gallery

gallery

gallery


8:ŘÍJ

Přesně ve 22:39 před 4 lety se narodila naše milá Bela. Tímto jí přeji hodně zdravíčka, hodného páníčka a spoustu úspěchů ve zkouškové, výstavní i štěněcí kariéře. Mám Tě moc rád Belinko <3.


4:ŘÍJ

Další zkouškový víkend je za námi a musím říct, že to byl zase mazec. Tentokrát v podání klubových zkoušek přinášení retrieverů v krásném třeboňském prostředí. Bela nakonec zkoušky udělala III. ceně a dokonce se umístila na krásném celkovém třetím místě. Je to moje šikulka.

Krátké povídání ze zkoušek naleznete zde


27:ZÁŘ

Velký den pro naši Grace nastal - bonitace. Měl jsme z toho trochu obavu, ale nakonec vše dobře dopadlo a Grace tímto posledním krokem splnila všechny podmínky pro zařazení do chovu a stává se z ní tedy chovná fena. Název náší CHS BELAGRACE je tak kompletní i po stránce chovnosti :-)


29:SRP

Nemožné se stalo skutečností a Bela uspěla na Mezinárodní výstavě v Mladé Boleslavi. Získala hezký posudek od Slovenského rozhodčího J. Matyáše a výsledek V1, titul CAC. Mám z ním moc velkou radost a děkuji naší kamarádce Petře za skvělé předvedení v kruhu.

gallery

gallery

gallery

gallery

gallery

gallery

 


17:SRP

Jelikož jsme se odhlásili ze zkoušek, využil jsem času a potvrdil účast na vstupním školení dobrovolníků pro centrum podpůrné péče v Thomayerově nemocnici. Tím jsem se stal pravidelným dobrovolníkem a budeme s Belou docházet do nemocnice na canisterapii. Je fajn udělat něco pro jiné :-)


15:SRP

Tento víkend jsme se měli účastnit s Belou Klubových zkoušek přinášení retrieverů. Bohužel horké počasí a i špatná kvalita vody způsobila, že se nám udělal hotspot a tak jsme zkoušky odřekli a raději se věnovali léčení. Každopádně si to vynahradíme příště.


26:ČEC

Po velice dlouhé době jsem vyrazil na výstavu s Belou a to hned na klubovou od RK. Důvodů k tomu bylo hned několik. Jednak jsem velice rád využil ochoty naší kamarádky Petry, která nejen Belu připravila, ale také předvedla a to výborně. Bela získala velice hezký posudek a známku VÝBORNÁ, za což jsem moc rád a děkuji. Také jsme se po cestě zastavili u naší babičky Háty a společně pokračovali na výstavu. Tím děkuji Daně za milou společnost a vřelé přivítání. V neposlední řadě jsme se potkali z moc fajn partou lidí a flatů. Opravdu příjemný výlet.

gallery

gallery

gallery

gallery

gallery

gallery

 


19:ČEC

Opět velice horký víkend a já s Belou se účastnil Klubových všestranných zkoušek přinášení retrieverů - Pohár prezidenta RK. Jednalo se o nejvyšší zkoušky klubu, kde pes má prokázat své dovednosti na poli, lese i vodě. Každý kdo složí tuto zkoušku obdrží zápis do průkazu původu psa  "U" - všestranný pes.

Krátké povídání ze zkoušek naleznete zde


06:ČER

S Belou jsme v tropickém počasí úspěšně složili Klubové Lesní zkoušky, které se konali pod KCHLS v Drnku. Dokonce jsme zkoušky došli v I.ceně a s titulem CACT. To jsem vážně nečekal, protože šlo o naše první zkoušky dle nového řádu a ještě to byla naše první barva, kterou jsme si na ostro vypracovali.

Soudcovská tabulka ze zkoušek ke stažení zde


24:KVĚ

Tento týden jsem s Belou zakončil cvičením, vlastně jako skoro každý týden. A jelikož se tam našla i hodná fotografka, můžeme Vám ukázat pár foteček. Snad nám to jde dobře.

Fotogalerii ze cvičení naleznete zde


20:KVĚ

RTG vyšetření na dysplazii kyčelních (DKK) a loketních (DLK) kloubů na sebe nedalo dlouho čekat. S malou nervozitou jsme vyrazili do Litomeřic na vyšetření s Grace. Jelikož pan doktor může i AUO vyhodnotit, výsledky jsme dostali ihned na místě. I zde vše bylo pekfektní a Grace má DKK A/A a DLK 0/0.

Opět potvrzení o vyšetření k nahlédnutí zde


12:KVĚ

Grace byla na vyšetření očí u MVDr. Lenské a vše dopadlo dobře.Tím se nám podařilo splnit další část podmínek k uchovnění. Brzy tedy vyrazíme na RTG kloubů.

Potvrzení o vyšetření k nahlédnutí zde


16:DUB

Tento týden jsem se s Belou poprvé účastnil skutečné canisterapie. Po dlouhém hledání vhodného zařízení se nám podařilo zajistit dva denní stacionáře v okolí a úspěch byl velký. Už se na nás těší příště.

Fotogalerii z canisterapie naleznete zde


18:BŘE

Práce jistě počká, nemá nožičky, že? A tak jsme se jednoho krásného dne místo do kanceláře vydali na výlet s Belou do Zvánovic. Zda to bylo správné rozhodnutí, můžete zhodnotit na fotkách.

Fotogalerii z našeho výletu naleznete zde


08:BŘE

Konečně pro nás opět začala výcviková sezóna, Bela se již nemohla dočkat a tak i její ovladatelnost byla ze začátku horší, ale to jsem po pauze čekal. No jo, chuť do práce je daleko větší, než touha pána aby Bela jen seděla u nohy a čekala na povel :-) I tak to bylo vydařené a už se těšíme na další týden.

gallery

gallery

gallery

gallery

gallery

gallery


17:ÚNO

Plánované očkování je vždy zábavná událost, hlavně pro ostatní, co nás pozorují. Vydat se do ordinace ve složení tři psy - flat, australák a čivava, jedna kočka a dvě neposedné děti, je opravdu zážitek. Vždy nevím koho mám usměrňovat dříve. Naštěstí jsme to zvládli a máme zase na rok vystaráno.


26:LED

Doplnili jsme několik fotek naší Grace od miminka až po dnešek. Koukněte na fotečky.

Fotky Grace naleznete zde


25:LED

Pěkné lednové počasí nás vytáhlo na malou procházku. Pejskové se proběhli a já měl možnost otestovat nový foťáček.

Fotky z procházky naleznete zde


24:PRO

Ježíšek nám nadělil nečekané překvapení. Teplé počasí udělalo své a Bela začala hárat o cca 3 měsíce dříve, než jsme očekávali. Malinko se tedy naše poklidné plány mění, ale o to větší radost bude z úspěchu. Tímto tedy začínají ty pravé přípravy na štěňátka.

Kompletní informace o vrhu "A1" naleznete zde


<< Novinky 2011-2012        << Novinky 2013        << Novinky 2014        Novinky 2016 >>

Naposledy změněno neděle, 23 červenec 2017 15:52
zpátky nahoru