Novinky v roce 2016

Rok 2016 doufáme bude ve znamení štěňátek a je to náš hlavní cíl. Pevně věřím, že se zadaří a budeme se z nich těšit. Samozřejmě to není jediný cíl, dále se chceme věnovat zkouškám a také canisterapii.

 

24:PRO

Omlouváme se, že neaktualizujeme web, ale ono se toho nového zas tak moc neděje. Bohužel i rodinné záležitosti se nám malinko komplikují a tak není ani moc času, určitě to znáte. Každopádně bychom Vám všem chtěli popřát krásné vánoce a všechno nejlepší do nového roku 2017.


2:DUB

Konečně jsem se dostal k aktualizaci a doplnění informací o Grace. Já vím, je to ostuda, ale co se neudělá hned se pak vleče a nejde to :-).


29:ÚNO

V libišckém dvouměsíčníku vydávaný radnicí vyšel krátký článek o naší návštěvě ve škole. Jsem rád, že se to dětem líbilo a určitě je znovu navštívíme.

Článek najdete na konci fotogalerie zde


21:ÚNO

Dnes jsme se účastnili pro nás prvního letošního výcviku. Bela sice hárá, ale otevřela se jedna skupina pro háravky, takže jsme toho využili. Po zimě bylo vidět, že jsme ze cviku, ale to se po štěňátkách dožene. Nyní nastane Belince klidovější režim. Teda pokud se dá říct krytí klidovější režim :-)

gallery

gallery


18:ÚNO

Dlouho očekávaný den nastal a Belinka nám začala hárat. Tímto startuje maraton s názvem štěňátka - hurááá. Už se moc těšíme a věříme, že vše vyjde jak má. Držte nám také palce. Další aktuality již budeme uvádět v samotných novinkách vrhu A :-).

Kompletní informace o vrhu "A2" naleznete zde


17:ÚNO

Pokračování Canisterapie v ZŠ Libiš se opět velmi povedlo. Tentokrát s žáky 4. a 5. třídy. Jen nevím zda to přineslo více dětem a nebo Belince. Tak poctivou masáž a drbání si ani nezasloužíme :-). Bela si to moc užila, protože se o ní děti starali opravdu zodpovědně. Díky.


10:ÚNO

CanisterapieNaše canisterapie tentokrát zamířila do Thomayerovi nemocnice v Praze Krč na neurologické oddělení. V tomto roce sem budeme docházet pravidelně cca 1x za 3 týdny a snažit se zpříjemnit pobyt pacientům. Byl jsem velice překvapen jejich vstřícností a nadšením. Děkujeme a rádi přijdeme zase. Bohužel v nemocnici je to trochu komplikovanější s focením a tak pouze jedna fotka. Právě odpočíváme, abychom nerušili pacienty při večeři :-).

 

28:LED

Naše první letošní canisterapie. Po dlouhém hledání termínu, jsme navštívili ZŠ Libiš a to 1. až 3. třídu, kde jsou i naše ratolesti :-). Nešlo o klasickou canisterapii, ale spíše seznámením dětí co to canisterapie je a proč se provadí. Samozřejmě vše s praktickou ukázkou. Dětem se to moc líbilo a měli i zvídavé a hezké dotazy. Vše si vyzkoušeli a také se nám podařilo u některých dětí odbourat první strach z pejska. Velmi milé překvapení pro mě bylo, že děti z 1. třídy po canisterapii nakreslili každý nějaký obrázek a ten jsem nakonci dostali. Určitě se na ně podívejte, bylo to opravdu milé. Příště nás čeká ještě 4. a 5. třída.

Fotky a obrázky dětí z canisterapie naleznete zde


23:LED

Konečně se u nás objevil i sníh. Toho jsme museli využít k malé procházce. Hafani se krásně vyběhali a vyřádili ve sněhu. Zde je pár foteček, no není ta zasněžená krajina hezká? :-).

 

Procházka 23.1.2016

Procházka 23.1.2016

Procházka 23.1.2016

Procházka 23.1.2016

Procházka 23.1.2016

Procházka 23.1.2016


01:LED

Ještě jednou přejeme velice úspěšný rok 2016.

 

<< Novinky 2011-2012        << Novinky 2013        << Novinky 2014        << Novinky 2015

Novinky 2017 >>

Naposledy změněno neděle, 23 červenec 2017 16:47
zpátky nahoru