Novinky v roce 2017

A máme zde rok 2017. Tentokrát si nedáváme žádné cíle, přeci jen je lepší vše nechat osudu. Asi to tak má být.

 

18:SRP

Veškeré aktivity se aktuálně točí kolem štěňátek a zde tedy žádné nové události nepřibývají. Deníček vrhu A - Flat Coated Retriever najdete na odkazu níže. Podívejte se co se právě se štěňátky děje a jak rostou. Zatím máme ještě volné pejsky, tak pokud by jste měli zájem, neváhejte nás kontaktovat.

Vrh A - Deníček vrhu naleznete zde>>


02:SRP

Další meta splněna. Bela se stala oficiálně Český šampion krásy. Má z toho velkou radost, že se toto povedlo. Velké díky patří nejen Bele, za to jaká je, ale i Petře Kotíkové, za dotažení tohoto cíle až do zdárného konce - díky.


21:ČEC

V naprostém utajení a po velkých konzultacích v úzkém kruhu jsme se rozhodli ještě jednou zkusit nakrýt Belinku. Přeci jen toto byla poslední možnost, ale po předchozím neúspěchu, jsme to nechtěli ani moc šířit a radovat se. To zklamání je pak o to více bolestivé, pokud se sdílí i s ostatními. A tak se omlouváme, že jsme nikomu nic neřekli a v ten správný den udělali to správné rozhodnutí. Nyní již můžeme odtajnit podrobnosti, protože máme ze sona potvrzenou březost a můžeme vykřičet do světa - ČEKÁME ŠTĚŇÁTKA!!!

Podrobné novinky z vrhu A naleznete zde >>

Detailní informace o plánovaném vrhu naleznete zde


10:BŘE

Moc velká otázka. Bela by měla pravděpodobně v nejbližší době začít hárat a tam nastává velká otázka, zda budeme krýt. Jsem sám osobně zvědav, jak se nakonec rozhodneme.


01:LED

Ještě jednou přejeme Všem velice úspěšný rok 2017.

 

<< Novinky 2011-2012        << Novinky 2013        << Novinky 2014

<< Novinky 2015        << Novinky 2016

Naposledy změněno pátek, 18 srpen 2017 23:31
zpátky nahoru